Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/koglplav/public_html/app/views/smarty.php on line 220
Kögl & Plavec - Projektiranje i konzalting
Projektiranje i konzalting

Arhitektonski ured Kogl & Plavec

Arhitektonski ured sa sjedištem u Varaždinu. Osnivaju ga 1992. Tomislav Plavec (dipl. ing. građ.) i Vedran Kogl (dipl. ing. arh.). Kroz godine etablirao se kao jedan od najvećih projektnih ureda u gradu Varaždinu te ostvaruje projekte na području stambeno-poslovnih zgrada, obiteljsko-rezidencijalnih kuća i građevina, bankarskih poslovnica i sjedišta banaka, industrijskih postrojenja, shopping centara te projektiranju interijera svih namjena.
U projektnom timu zaposleni su arhitekti, statičari, dizajneri, voditelji projekata te je ured, radi ljudskog potencijala kojim raspolaže, kompetentan uspješno obavljati sve projektne zadatke investitora.
Uz unutarnji projektni tim ured surađuje s velikim brojem vanjskih suradnika.

  

Povećanje konkuretnosti poduzeća Kögl&Plavec 
 

Nakon uspješne prijave na Javni poziv „E-impuls“ s projektom „ Povećanje konkuretnosti poduzeća Kögl & Plavec“, tvrtki Kögl & Plavec iz Varaždina, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 158.658,00 kn.   Ukupna vrijednost projekta je 233.321,00 kn.

 

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti poduzeća kroz nabavu nove modernije opreme uz proširenje djelatnosti. U okviru projekta kupljena je računalna oprema, novi softver za prelazak na BIM tehnologiju, termografska kamera te izvršena obuka na Građevinskom fakultetu nakon koje je dobiven međunarodni certifikat za ovlaštenog termografistu. Uspješnom realizacijom projekta osigurati će se očuvanje postojećih i  otvaranje novih radnih mjesta te povećati prihod od prodaje. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, www.strukturnifondovi.hr

 

Projekt je uspješno pripremljen i realiziran unutar planiranog vremenskog razdoblja ( od 10.12.2016. do 10.04.2018.).

Kontakt osoba: Tomislav Plavec. dipl. ing. građ. (tomislav.plavec@kogl-plavec.hr, tel: 042 200 540 )

 
 

Završeni projekti

Projekti u izradi

Copyright © Kögl & Plavec d.o.o. 2009 - Sva prava pridržana.
lupusart.net